joi, 2 mai 2013

Vitraliile, decoratiuni pentru ferestre

Vitraliile, decoratiuni pentru ferestre

Daca v-ati pus intrebarea ce sunt acelea nistre vitralii, acum aveti sansa sa va lamuriti. Vitraliile sunt elemente de design, realizate pentru a redecora geamurile. Acestea pot schimba cu totul aspectul unor geamuri foarte monotone, reusind sa creeze un pic de imagine moderna, dar si frumusete pentru ferestrele dvs.
Acestea se gasesc pe piata in foarte multe modele, montajul acestora foarte usor, fiind unul din atributele prioritare a iesiri lor pe piata.

Montajul vitraliilor, pas cu pas

PEntru a monta aceste vitralii, trebuie sa urmam anumiti pasi, nu foarte complicati. Primul pas presupune aplicarea unei folii speciale, alaturi de benzile de plumb. Ele sunt intinse pe toata suprafata geamului, indiferent daca acesta este unul clasic, de termopan, securizat sau antiefractie. Izolatia termica este crescuta, odata cu aplicarea acestor vitralii.
Designul ales pentru vitraliu, poate fi foarte complex, si tine foarte mult de stilul camerei dvs, de bugetul de care dispuneti, dar si de culoarea pe care o doriti. Cum oferta este una foarte mare, trebuie stiut faptul ca, acestea pot fi de la foarte ieftine, pana la foarte scumpe, in functie si de modelul acestora.
Puteti sa le incercati cu incredere, sau puteti sa va interesati de astfel de modele, inainte sa le aplicati pe geamurile dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu