joi, 2 mai 2013

Coltarul, optiunea preferata pentru living



Coltarul, optiunea preferata pentru living

Tot mai multi sunt cei care se orienteaza in ultimul timp catre coltare pentru living, in dauna canapelelor de stil clasic. Daca preferintele romanilor au fost pana de curand canapelele de piele, noul trend se indreapta catre coltare, acestea fiind si mai practice, si de un mai mare impact vizual.
Partile componente ale unui coltar

Pentru cei care sunt interesati din ce este facut un coltar, in afara faptului ca il pot vedea, trebuie stiu ca acesta acesta nu este unul standard, modelele pot fi foarte diferite, la fel si materialele din care se realizeaza, sau finisajele.



Pentru a explica totusi un model, am ales un coltar denumit Oksar, pe care il vom prezenta mai in detaliu.
Acest model de coltar, este de 2,55 metri lungime si 1,55 metri latime, si este unul de tip extensibil. Acesta are o saltea foarte relaxanta, realizata din material textil, si cu finisaje de cea mai buna calitate.
Pe langa finisajele foarte interesante ale acestuia, se mai remarca doua lazi pentru depozitare, in care pot fi puse pernele, paturile si pilotele, in cazul in care acesta este folosit si ca pat de dormit. Modelul este prezent pe piata de la sfarsitul anului 2012, si poate fi solutia viabila pentru livingul dvs.
In general, coltarul este mult mai de impact decat canapeaua, acesta fiind deja considerata un element de mobilier clasic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu