joi, 2 mai 2013

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare, pentru design sau confort

Daca mijlocul caldurii, soarele si zgomotul ne deranjeaza enorm, atunci cand stam linistiti in casa, atunci este momentul sa apelam la o solutie foarte practica, si anume la rulourile exterioare. Acestea, pe langa faptul ca pot contribui cu succes la mentinerea unei temperaturi optime in camera, ne pot feri complet de razele soarelui, care patrund ziua prin geam, si de asemenea, pot diminua poluarea fonica, ce ne deranjeaza zilnic.

Ce sunt rulourile exterioare, si cum actioneaza acestea


Rulourile exterioare sunt formate dintr-o panza de metal, distrubita prin lamele, care se strang una langa alta, si coboara pe axul unui cilindru. Tot materialul textul care infasoara cilindrul respectiv, este protejat de o caseta speciala, aceasta avand marele avantaj ca poate fi montata, si dupa ce finisajele casei au fost de efectuate. Caseta se monteaza pe exterior, sustinand sistemul de rulouri.
Daca se doreste un intuneric total in camera, atunci rulourile pot fi trase complet pana jos. Indiferent de atmosfera de afara, tu te vei putea bucura de clipele de liniste de care ai nevoie, atunci cand te relaxezi la un film, sau la o emisiune tv.
Daca sunt sustinute de un geam termopan, cu siguranta linistea fonica a camerei dvs, va creste simtitor, astfel ca masinile ce circula prin fata blocului, nu vor mai fi auzite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu