joi, 2 octombrie 2014

Amenajarea baii

Baia reprezinta locul unde iti rasfeti simturile uitand pentru o clopa de problemele cotidiene cat si de stres. Ce ai zice daca ti-ai transforma baia intr-un adevarat SPA? Da, este posibil si asta nu cu foarte mult efort sau cu multa cheltuiala. Ai nevoie de ceva imaginatie si de o echipa eficienta.


Pentru inceput trebuie sa spui Nu monotoniei. Renunta la acele culori fade si lipsite de stalucire. Ofera o nota unica si vesela baii tale. Alege culori usor indraznete. Pentru a oferi lumina, cateva LED-uri asezate fie in colturile camerei, fie intr-o forma anume, sunt perfecte.
Renunta la gresia si faianta in culori calde si linistite. Alege sa ai pe peretele baii tale un adevarat puzzle colorat care sa-ti revigoreze simturile atunci cand il privesti. Oglinda clasica din baie, poate fi schimbata cu doua oglinzi care apropiate dar care sa-ti ofere o imagine unica.
Cada aceea dreptunghiulara este ceva demodat. Alege o cada usor in diverse forme care sa-ti ofere un plus de relaxare. Daca dispui de ceva bani atunci poti opta pentru un jacuzzi care va da o noua definitie rasfatului.
Alege sa traiesti intr-un mod unic, spunand nu monotoniei si alegand forma proprie de relaxare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu