miercuri, 22 octombrie 2014

Mobila pentru garsoniera, cu pat rabatabil

Atunci cand vine vorba de alegerea mobilierul pentru garsoniera, exista un foarte mare impediment, acela fiind spatiul destul de mic disponibil. De aceea tot mai multe persoane se orienteaza catre elemente de mobilier cat mai mici, de foarte multe ori suspendate, dar care, in acelasi timp, sa includa si toate cele necesare unui trai decent. Ceea mai mare problema in aceste cazuri, o reprezinta fara indoiala patul, care ocupa,in majoritatea cazurilor, cel mai mult spatiu dintre toate elementele de mobilier prezente. Astfel ca designerii de mobila s-au orientat catre ceva inovativ, ce iti va permite sa ai un pat de dimensiuni confortabile, dar, in acelasi timp, sa poti sa te folosesti si de acest spatiu pentru alte activitati. In acest sens, au reusit sa scoata pe piata, mobila cu pat rabatabil, ce poate fi ridicat imediat dupa ce v-ati odihnit.



Iata ce cuprinde un astfel de set de mobilier, pentru o garsoniera. Ceea prezenta in imagine este una reala, si este din pal melaminat, culoarea acesteaia fiind fino scortioara cu canturi abs. Intreg mobilierul este realizat dintr-o biblioteca, dulapuri pentru a pune haine, un birou si de asemenea mult mentionatul pat rabatabil ce include si o saltea.

Daca va intrebati cum este realizat mecanismul patului rabatabil, trebuie stiut faptul ca, acesta este format dintr-o somiera metalica vopsita in camp electrostatic, ce are prevazute cateva lamele arcuite realizate din fag stratificat. Toate acestea sunt actionate de un set de pistoane, ce pot fi aduse din tarile occidentale.

Pentru a ne orienta catre un spatiu cat mai mare, in care sa ne putem efectua si alte treburi, precum calcatul, acest tip de mobilier este mai mult decat o mana cereasca. Nici pretul acestuia nu este unul foarte piperat, astfel ca, ne putem orienta linistiti catre acest tip de mobilier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu