miercuri, 3 decembrie 2014

Bucataria viitorului

DA, evoluam, si asta este reprezinta cheia existentei noastre. Evoluam profesional, spiritula si afectiv, dand o nota de noutate tuturor lucrurilor de langa noi. Daca v-as intreba cum credeti ca arata o bucatarie a viitorului, ce mi-ati raspunde?


Nu, nu o sa gateacsa singura mancare si nici nu o sa straga masa, dar o sa te faca sa-ti placa sa stai cat mai mult in ea. O astfel de bucatarie, poate fi o realitate.


Peretii vopsiti in alb sau argintiu, cu un usor efect metalizat, pe care putem sa agatam diferite corpuri suspendate ce vor tine locul clasicelor dulapuri, reprezinta un element futurist ce va aduce un strop de originalitate bucatariei tale.

Pentru un plus de eleganta si mai mult spatiu, toate obiectele electrocasnice vor fi mascate sub mobilierul ce trebuie sa fie in aceasi nota cu peretii. Lampile cu lumina rece, de diferite nuante, cu siguranta va vor duce cu gandul in viitor, nuanta lumnii fiind schimbata ori de cate ori dorim.

Asa-i ca-ti place imaginea creata? Ai dori sa ai o asemenea bucatarie. Preturile pentru amenajarea sa nu sunt foarte ridicate, trebuie doar sa gasiti o echipa priceputa si multa imaginatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu